Julefrokost - Under Uret | Café & Restaurant i Svendborg
Den bedste julefrokost finder du her

Julefrokost

Den bedste julefrokost på Under Uret

Gå ikke glip af årets julefrokost når Under Uret spreder julehygge i Svendborg og holder fest for dig, dine kollegaer og venner! Vi har lavet en lækker buffet, med alt hvad et julehjerte måtte begære. I bestemmer selv, om der skal være fri øl og vin til. Efter maden fortsætter festen med cocktails, dj og dans.

Vi glæder os til at feste med dig!
Online booking her

NB: Du får 10% på regningen fre/lør d.16-17/11 og 14-15/12.

Fredag og lørdag

Pris: Fra 345,-

Buffet inkl. fri øl og vin i 3 timer: 545,-

Download tilbud her.

Gælder hver fredag og lørdag fra 17/11 til 16/12 fra 17.30-21.00

MENUEN

 

Et glas bobler og snacks serveret ved bordene (Tilkøb til menu + 50,- pr. person)

Forretter
“HAPS DET’ SNAPS” – sild i snapselage med syltede rødløg og sprøde kapers. Marinerede sild i spicy karry og ingefærlage. Hvide julesild med smag af julens varme krydderier. Overdådig karrysalat. Paneret fiskefilet med remoulade, urter og grillet citron. Bagt laks med lun peberrodsfløde, ribs og sprød fennikel. Æg, håndpillede rejer, wasabimayo og sprød grønkålsfrit. Rustikt pålægsbræt med lækkert tilbehør.

Hovedretter
Confiteret andelår med ginsyltede brombær. Sukkergyldne kartofler med brunet smør. Svinekam fra Skallebølle Slagteren med puffede svær. Kalvespidsbryst braiseret i estragon og cider, maskeret med æble/tranebær-skysauce. Fynsk julemedister med hjemmerørt sennep. Rødkål tilsmagt med ribs og anis. Julepostej med bacon og ristede markchampignon. Sprød vintersalat med gulerødder, abrikoser, julesalat, peanuts og honningvinaigrette. Salat med grønkål, granatæbler, figner og ristet boghvede.

Dessert og ost
Under Urets egen risalamande, hertil kirsebærsauce tilsmagt med gløggsirup. Et udvalg af nordiske oste, hjemmelavet græskarchutney, saltede kiks og brød.