Vinkort - Under Uret | Café & Restaurant i Svendborg

Kommende events

Vine fra hele verden En verden af udsøgt smag

Vinkort

Månedens glas vin eller drink

Se tavle på bardisk.

Rødvin

USA
OAK TRAIL ZINFANDEL

En rigtig charmerende californisk rødvin med masser af fylde og sprængfyldt med moden, mørk frugt.

ITALIEN
VERSANTE CABERNET SAUVIGNON

Flot, rubinrød i glasset med tydelige klassiske noter af solbær. Dejlig blød og mellemfyldig rødvin, der kan nydes til de fleste retter.

MISSETTI SANGIOVESE EMILIA-ROMAGNA

I duften fornemmer man de delikate og sprøde toner af kirsebær, blommer og en smule brombær. God frugtsødme med en velouragtig struktur og en krydret stil i smagen.

A’TERRA PINOT NOIR

Vinen har medium fylde og en retningsgivende frugtsyre, som sikrer fin balance. En yderst velsmagende Pinot Noir, der er mere rig i stilen, med intens og charmerende smag, hvor der er skruet op for de røde bær.

AMARONE CLASSICO CASTELMARMO

Vinen har en flot dybrød farve. I næsen fornemmes en krydret aroma præget af søde frugter, mørke bær og tørrede blomster samt en vifte af sødt krydrede noter. Duften og smagen byder på stor intensitet og kompleksitet med de klassiske Amaronenoter af svesker, blommer og krydderier.

BRUNELLO DI MONTALCINO

Blød og fyldig smag med rosin, karamel, krydderi og lidt lakrids, som slutter af med fin syre. Lang eftersmag med en dejlig finale, der bliver siddende på tungen. Tanninerne og den ungdommelige frugt er væk, men en fin syre giver balance. Lagret min. 24 mdr. på slavonske egefade og min. 4 mdr. på flaske før frigivelsen.

NEW ZEALAND
THE ACCOMPLICE SHIRAZ

Denne frugtdrevne og middelfyldige rødvin er lavet på 100 % Shiraz. Smagen er saftig, rig på bærfrugt, let krydret og med en blød eftersmag.

SPANIEN
MONTECILLO RIOJA CRIANZA

Aromatiske noter af friske bær med diskrete toner af vanilje, mandler og violer. I smagen får du en god friskhed og struktur med en frugtrig, afrundet eftersmag. Perfekt til middelhavsinspirerede retter.

QS2 SARDONIA

Farven er meget mørk med et violet skær, og smagsmæssigt er det kraftfuldt med enorm power og nogle viltre afstikkere i forskellige vældigt krydrede retninger. Den efterlader en god portion syrlige fornemmelser på tænderne, og der er vilde tendenser i både krydderier og syre. Der er brombær, kirsebær, hindbær og viol samt fine krydrede noter fra fadlagringen. Bestemt fyldig, dejlig aromatisk og frugtig.

PSI SISSECK

PSI er smuk mørk i glasset. Duften byder på flotte og umiddelbare noter af røde frugter, friske violer og en let antydning af brombær likør. Smagen er dejlig intens, fyldig og meget behagelig med en pulserende friskhed.

Hvidvin

ITALIEN
FOSSADRAGONE PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE

Selekterede druer fra marker i den øvre Alpinedal, voksende på skråninger med vulkansk terroir. En både fyldig og frisk hvidvin, som afspejler det nordlige Italien.

VERSANTE CHARDONNAY

Frisk og venlig vin med lette noter af grønne æbler og frisk ananas. Behagelig og læskende med god smag og afrundet syre.

TYSKLAND
OH01 RIESLING SEMI SWEET

Aromatiske noter af hvide blomster, røde æbler og fersken med lige så elegante noter af jasmin, røde æbler og solmoden fersken, afbalanceret af en flot mineralsk syre.

RIESLING TROCKEN ØKO

Denne Riesling har en klingende friskhed i duften med nuancer af vilde blomster, citrus og passion. Smagen er ren med et godt bid og tørhed samt en lang, ren, mineralsk stil i eftersmagen.

AUSTRALIEN
COTTAGE GARDEN CHARDONNAY

Klassiske nuancer af Chardonnay-druen i duften med toner af hvide ferskner, pære og lime. Frisk og liflig i smagen med en god fedme og fylde.

CHILE
SUNRISER SAUVIGNON BLANC

Denne Sauvignon Blanc fra Chile er frisk med en behagelig frugtsødme. Et dejligt glas vin for sig selv eller til lette retter med salat eller fisk og skaldyr.

Rosévin

ITALIEN
PINOT GRIGIO ROSATO DELLE VENEZIE

Vinens elegante bouquet besidder intense noter af akacieblomster. Den er blød og velafbalanceret på ganen og har en rund, frisk og fyldig struktur.

USA
WHITE ZINFANDEL ROSÉ LODI

En klassisk frugtig og læskende rosévin fra det solrige Californien. Vinen har en indbydende aroma og smag af modne jordbær og hindbær, fulgt op af en anelse friske krydderurter.

CHILE
CUVÉE B PARCELLES ROSÉ

Vinen er lys, laksefarvet med en fin bouquet af små, modne røde bær, en elegant og dog velstruktureret smag med flot friskhed og et strejf af salt og mineraler i afslutningen.

Bobler, mousserende vin og champagne

SPANIEN
LE CONTESSE SPUMANTE

En frisk og aromatisk mousserende vin med fine, vedvarende bobler. En flot harmoni mellem de blomsteragtige og frugtrige nuancer.

MASOTTINA ROSÉ PROSECCO BRUT

Friske og sprøde nuancer af jordbær, hindbær, kirsebær og fersken. Tilpas tør med appetitvækkende noter af citrus, æble, fersken, jordbær og blomster.

FRANKRIG
DE CHANCENY CRÉMANT DE LOIRE BRUT

Et blend af Cabernet Franc, Chenin Blanc og Chardonnay med en kompleks bouquet af hvide forårsblomster, pære og fersken.

MOËT & CHANDON, BRUT IMPERIAL

Delikat og afbalanceret med en blød og harmonisk afrunding.

MOËT & CHANDON, NECTAR

Néctar Impérial er en fuldendt, generøs og dynamisk champagne, der er tro mod Moët & Chandons stil.

MOËT & CHANDON, ROSÉ IMPERIAL

Livlig smag af røde frugter med en let og elegant sødme i smagen og en indbydende lyserød farve.

BOLLINGER SPECIAL CUVÉE

Bollingers stil kommer til udtryk i denne rige og forbløffende komplekse champagne. Den mest kraftfulde non-vintage champagne, der laves.

DOM PERIGNON

Årgangschampagnen er uden tvivl den mest berømte af alle Cuvée de Prestige champagner. Huset Möet & Chandons flagskib og fremstilles i dag - afhængig af årgangen - på 60 % Chardonnaydruer og 40 % Pinot Noirdruer.

CUVÉE ABYSS BRUT

Vinen har små, fine og vedvarende bobler, som giver varsel om en intens og sprød vin. I duften er den utrolig koncentreret og kompleks.

Dessertvin

NEW ZEALAND
SPARKLING PINK MOSCATO

Denne mousserende rosévin fra Trentham Estate, Australien, er halvsød og perlende med en læskende smag af jordbær og hindbær.

Portvin

PORTUGAL
FEUERHEERD’S 10 YEARS OLD TAWNY PORT

En frisk duft af tørret abrikos, marcipan og karamel med noter af træ og røg. I smagen finder man delikate noter af tørrede rosiner og chokolade, som hænger ved i den lange, intense eftersmag.

Alkoholfri vin

TYSKLAND
LUST AUF TRAUBE

Lust auf Traube er en perfekt terrassedrik, aromatisk, let perlende, frugtrig og ukompliceret.