Vinkort - Under Uret | Café & Restaurant i Svendborg

Kommende events

Vine fra hele verden

En verden af udsøgt smag

Vinkort

Månedens glas vin eller drink

Se tavle på bardisk.

Rødvin

USA
OAK TRAIL ZINFANDEL

En rigtig charmerende californisk rødvin med masser af fylde og sprængfyldt med moden, mørk frugt.

ITALIEN
VERSANTE CABERNET SAUVIGNON

Flot, rubinrød i glasset med tydelige klassiske noter af solbær. Dejlig blød og mellemfyldig rødvin, der kan nydes til de fleste retter.

MISSETTI SANGIOVESE EMILIA-ROMAGNA

I duften fornemmer man de delikate og sprøde toner af kirsebær, blommer og en smule brombær. God frugtsødme med en velouragtig struktur og en krydret stil i smagen.

A’TERRA PINOT NOIR

Vinen har medium fylde og en retningsgivende frugtsyre, som sikrer fin balance. En yderst velsmagende Pinot Noir, der er mere rig i stilen, med intens og charmerende smag, hvor der er skruet op for de røde bær.

LE DIFESE TENUTA SAN GUIDO

Le Difese kommer fra samme vingård som Sassicaia, der er en ægte
supertoscaner fra Bolgheri i Toscana. Le Difese er lavet på 75%
Cabernet Sauvignon og 25% Sangiovese, som lagres 12 måneder på
egefade inden den kommer på flaske.

AMARONE CLASSICO CASTELMARMO

Vinen har en flot dybrød farve. I næsen fornemmes en krydret aroma præget af søde frugter, mørke bær og tørrede blomster samt en vifte af sødt krydrede noter. Duften og smagen byder på stor intensitet og kompleksitet med de klassiske Amarone noter af svesker, blommer og krydderier.

BRUNELLO DI MONTALCINO

Blød og fyldig smag med rosin, karamel, krydderi og lidt lakrids, som slutter af med fin syre. Lang eftersmag med en dejlig finale, der bliver siddende på tungen. Tanninerne og den ungdommelige frugt er væk, men en fin syre giver balance. Lagret min. 24 mdr. på slavonske egefade og min. 4 mdr. på flaske før frigivelsen.

NEW ZEALAND
THE ACCOMPLICE SHIRAZ

Denne frugtdrevne og middelfyldige rødvin er lavet på 100 % Shiraz. Smagen er saftig, rig på bærfrugt, let krydret og med en blød eftersmag.

SPANIEN
MONTECILLO RIOJA CRIANZA

Aromatiske noter af friske bær med diskrete toner af vanilje, mandler og violer. I smagen får du en god friskhed og struktur med en frugtrig, afrundet eftersmag. Perfekt til middelhavsinspirerede retter.

PSI SISSECK

PSI er smuk mørk i glasset. Duften byder på flotte og umiddelbare noter af røde frugter, friske violer og en let antydning af brombær likør. Smagen er dejlig intens, fyldig og meget behagelig med en pulserende friskhed.

Hvidvin

ITALIEN
VERSANTE CHARDONNAY

Frisk og venlig vin med lette noter af grønne æbler og frisk ananas. Behagelig og læskende med god smag og afrundet syre.

TYSKLAND
OH01 RIESLING SEMI SWEET

Aromatiske noter af hvide blomster, røde æbler og fersken med lige så elegante noter af jasmin, røde æbler og solmoden fersken, afbalanceret af en flot mineralsk syre.

AUSTRALIEN
COTTAGE GARDEN CHARDONNAY

Klassiske nuancer af Chardonnay-druen i duften med toner af hvide ferskner, pære og lime. Frisk og liflig i smagen med en god fedme og fylde.

CHILE
SUNRISER SAUVIGNON BLANC

Denne Sauvignon Blanc fra Chile er frisk med en behagelig frugtsødme. Et dejligt glas vin for sig selv eller til lette retter med salat eller fisk og skaldyr.

Rosévin

ITALIEN
Wave Rosato Sicilia

Let pink i glasset, med frugtige noter af jordbær, fersken og hindbær, lavet på Nerelo Mascalese og Shiraz druer. Afbalanceret af en forfriskende syre.

USA
WHITE ZINFANDEL ROSÉ LODI

En klassisk frugtig og læskende rosévin fra det solrige Californien. Vinen har en indbydende aroma og smag af modne jordbær og hindbær, fulgt op af en anelse friske krydderurter.

SPANIEN
Momento Rosa Tempranillo ØKO

Momento Rosa har en flot pink, jordbærfarve og en lækker duft af jordbær, hindbær og granatæbler. Smagen er meget frisk, frugtrig og sprød med milde krydderier og en pæn struktur til sidst. En charmerende sommerrosé til de uhøjtidelige øjeblikke, men også til vegetarretter, skaldyr, fisk og lyst kød.

Mousserende vin

ITALIEN
LE CONTESSE SPUMANTE

En frisk og aromatisk mousserende vin med fine, vedvarende bobler. En flot harmoni mellem de blomsteragtige og frugtrige nuancer.

MASOTTINA ROSÉ PROSECCO BRUT

Friske og sprøde nuancer af jordbær, hindbær, kirsebær og fersken. Tilpas tør med appetitvækkende noter af citrus, æble, fersken, jordbær og blomster.

FRANKRIG
DE CHANCENY CRÉMANT DE LOIRE BRUT

Et blend af Cabernet Franc, Chenin Blanc og Chardonnay med en kompleks bouquet af hvide forårsblomster, pære og fersken.

MOËT & CHANDON, BRUT IMPERIAL

Delikat og afbalanceret med en blød og harmonisk afrunding.

MOËT & CHANDON, NECTAR

Néctar Impérial er en fuldendt, generøs og dynamisk champagne, der er tro mod Moët & Chandons stil.

MOËT & CHANDON, ROSÉ IMPERIAL

Livlig smag af røde frugter med en let og elegant sødme i smagen og en indbydende lyserød farve.

BOLLINGER SPECIAL CUVÉE

Bollingers stil kommer til udtryk i denne rige og forbløffende komplekse champagne. Den mest kraftfulde non-vintage champagne, der laves.

DOM PERIGNON

Årgangschampagnen er uden tvivl den mest berømte af alle Cuvée de Prestige champagner. Huset Möet & Chandons flagskib og fremstilles i dag - afhængig af årgangen - på 60 % Chardonnaydruer og 40 % Pinot Noirdruer.

CUVÉE ABYSS BRUT

Vinen har små, fine og vedvarende bobler, som giver varsel om en intens og sprød vin. I duften er den utrolig koncentreret og kompleks.

Dessertvin

NEW ZEALAND
SPARKLING PINK MOSCATO

Denne mousserende rosévin fra Trentham Estate, Australien, er halvsød og perlende med en læskende smag af jordbær og hindbær.

Portvin

PORTUGAL
FEUERHEERD’S 10 YEARS OLD TAWNY PORT

En frisk duft af tørret abrikos, marcipan og karamel med noter af træ og røg. I smagen finder man delikate noter af tørrede rosiner og chokolade, som hænger ved i den lange, intense eftersmag.

Alkoholfri vin

TYSKLAND
LUST AUF TRAUBE

Lust auf Traube er en perfekt terrassedrik, aromatisk, let perlende, frugtrig og ukompliceret.